Servering av musseltalrik med nykokta musslor 

Servering av musseltalrik med nykokta musslor 

Orust Shellfish AB har tillsammans med Lysekils ostron och musslor utvecklat en unik kombination mellan yrkesfiske och turistaktiviteter.  

Med våra Turistaktiviteter har vi ett stort nätverk i och rund Lysekil som vi samarbetar med.

 

En liten smakprov på hur våra upplevelser kan gå till ser ni i en ungefär 3 minuters film

 

Orust Shellfish AB bidrar i detta samarbete med professionell yrkeskunskap om skaldjur, vattenbruksanläggningar, ostrondykning och mycket passion i att förmedla gästvänlighet till besökande gäster.

 

Vår samarbetspartner Lysekils ostron och musslor  är specialiserat i att anordna ostron och mussel äventyrer. Med många års skaldjurs erfarenhet och den unika kombinationen mellan professionalism och yrkeskunskap som vi tillsammans förmedlar oförglömliga upplevelser i vårt närområde.

För att säkerställa det högsta kvalité samt det senaste uppdateringar för våra upplevelser vill vi hänvisa till den special anpassade hemsida med möjligheten att boka dessa aktiviteter. Tryck på nedanstående logo för att komma till Lysekils ostron & musslors hemsida

 


Certifiering av turistverksamheten

Vi jobba enligt Swedish Welcome konceptet!

 Löften till våra gäster !!


 

För att få uppleva staden Lysekil vill vi förmedla olika flerdagars erbjudanden som ge möjligheten att uppleva gästfriheten på land och hav med våra övriga samarbetspartners

 

 

    Gullmarsstrand       Strandflickorna          Vann hotell            Villa bro